VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie herstelt en/of onderhoudt een energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze doorstroming is de basis van onze gezondheid. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met reflexzones op de voeten. De bewerking  van deze zones (massage, druk en warmtetoevoer) kan energieblokkades opheffen en zo de gezondheid stimuleren. Reflexologie is een unieke methode om de homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen.

Voetreflexologie harmoniseert en relaxeert het lichaam, verhoogt het zelfgenezend vermogen én de immuniteit. Zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs volledig verdwijnen. Het is de ideale methode om al of niet in combinatie met andere therapieën zowel klassieke als aanvullende toe te passen.

Voetreflexologie kan als ondersteuning ingezet worden bij migraine, nek- en rugklachten, spierpijnen, slaapstoornissen, hoge en lage bloeddruk, depressie, burn-out, maag- en darmproblemen, fibromyalgie,  menopauzeklachten, chronische vermoeidheidsproblematiek,  fertiliteit, huidaandoeningen, slechte bloedsomloop, etc.

Cursus: Greetje Van den Eede, Verdieping Integrale Voetreflexologie.

Ontdek de nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x